Last opp bilder

Bruk dette valget for å laste opp bilder til serveren. Bildene må lastes opp før de kan velges i oppsettet. Flere bilder kan lastes opp samtidig. Det er bare mulig å laste opp bildefiler, andre filtyper vil bli ignorert.

Opplastingen skjer i to steg. I første steg oppgis antallet bilder som skal lastes opp, og standardverdi er ett bilde. Hvis flere bilder skal lastes opp samtidig, må antallet bilder oppgis i dette steget. Oppgi minst det antallet bilders som skal lastes opp.

I steg to velges bildene som skal lastes opp ved å klikke på "Bla gjennom" og velge ett og ett bilde. Det er ikke nødvendig å bruke alle knappene hvis det er oppgitt flere bilder enn det som er aktuelt å laste opp, men hvis det er oppgitt færre må prosessen gjøres om igjen for de resterende bildene.

Trykk på "Last opp" når bildene er valgt. Opplastingen vil settes i gang, og når den er ferdig vil det vises en rapport for hvert enkelt bilde som er oppgitt, der det fremgår om filen er lastet opp eller ikke.

Hvert bilde kan brukes flere ganger i hver undersøkelse, så det er ikke nødvendig å laste opp flere eksemplarer av samme bilde.

 

© NSD - Norsk senter for forskningsdata • Kontakt NSDPersonvern og informasjonskapsler (cookies)