Påmelding

 

note_add PÅMELDING 

 

Alle norske videregående skoler mottar 23. april et invitasjonsbrev fra NSD. Dette brevet inneholder skolens brukernavn og passord. Brukernavn og passord skal benyttes under påmeldingen, til å hente materiell og til å registrere resultater. Skolens brukernavn og passord må ikke komme på avveie.

Ta kontakt med NSD dersom dere ikke finner invitasjonsbrevet: skolevalg@nsd.no

Skolen logger seg inn på SKOLENS SIDE for å melde seg på.

Påmeldingsfristen er satt til 20. mai. Det er mulig å oppdatere informasjon og påmeldingsstatus helt frem til 23. august.

Vi ber om at man kontrollerer den informasjonen vi har registrert om skolen i påmeldingsskjemaet. Dersom man finner feil eller uklarheter, ønsker vi at kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet benyttes. Skolen må under påmeldingen gjøre flere valg, de viktigste er om skolen ønsker å:

  1. delta i valget
  2. delta i valgundersøkelsen
  3. gjennomføre valget som papirvalg
  4. gjennomføre valget som elektronisk valg

På generelt grunnlag anbefaler NSD alle skolene å gjennomføre valget som et tradisjonelt valg med papirstemmesedler, valgurne, manuell opptelling og rapportering av resultatet via skolens side på Samfunnsveven. Papirvalg er sikkert og fleksibelt, og en slik løsning ligger nærmere den elevene senere vil møte i et ekte valglokale.

© NSD - Norsk senter for forskningsdata • Kontakt NSDPersonvern og informasjonskapsler (cookies)