FORVALTNINGSDATABASEN

Seksjon for budsjett og styring

Denne siden og de ulike fanene under viser informasjon om denne enheten og data tilknyttet denne enheten fra Forvaltningsdatabasen. Forvaltningsdatabasen er en grundig og detaljert kartlegging av organisering og endring av den norske statsforvaltningen fra 1947 - d.d. Fanen "Lenker" inneholder eventuelle lenker til eksterne ressurser.

Denne siden viser endringshistorien til denne enheten.

01.01.2019* Nyopprettelse

Navn: Seksjon for budsjett, styring og kapitalvirkemidler
Kort navn: BSK
Tilknytningsform: Departement
Administrativt nivå: Seksjon
Lokalisering: 301 Oslo

Seksjon for budsjett og styring har et koordinerende ansvar for avdelingens budsjettarbeid, eierstyring og tilskuddsforvaltning, samt forvalter avdelingens ansvar for kapitalvirkemidler. I tillegg jobber seksjonen blant annet med spørsmål om statsstøtte og evalueringer, og bistår i oppfølgingen av større investeringsprosjekter.
Kilde: regjeringen.no, januar 2016

01.10.2021* Navneendring

Navn: Seksjon for budsjett og styring
Kort navn: BSK

Oppgaver:
Seksjonen har ansvar for å koordinere avdelingens budsjettarbeid, etatsstyring og eieroppfølging. Seksjonen har ansvaret for egenkapitalvirkemidler, som er en del av det næringsrettede virkemiddelapparatet. I tillegg jobber seksjonen med spørsmål om tilskuddsforvaltning, statsstøtte og evalueringer, og bistår i oppfølgingen av større investeringsprosjekter.
Kilde: regjeringen.no

Merk

* = Dato merket med asterisk (*), betyr at tidspunkt ikke er bekreftet.