FORVALTNINGSDATABASEN

Informasjonsforvaltning

Denne siden og de ulike fanene under viser informasjon om denne enheten og data tilknyttet denne enheten fra Forvaltningsdatabasen. Forvaltningsdatabasen er en grundig og detaljert kartlegging av organisering og endring av den norske statsforvaltningen fra 1947 - d.d. Fanen "Lenker" inneholder eventuelle lenker til eksterne ressurser.

Denne siden viser endringshistorien til denne enheten.

01.01.2014* Ny via omorganisering

Navn: Arkiv og IKT
Kort navn: Arkiv og IKT
Tilknytningsform: Departement
Administrativt nivå: Gruppe
Lokalisering: 301 Oslo
Relaterte enheter:

Teamet har systemansvar for og drift av elektronisk saksbehandlings- og dokumentasjonssystem, registrering av inn- og utgående dokumenter og oppfølging og arkivering av saksbehandling, vedlikehold og utvikling av interne retningslinjer for dokumentforvaltningen og administrasjon av innsynsbegjæringer m.v. Teamet tilrettelegger også for departementets interne bruk av IKT, herunder utvikling og vedlikehold av IKT-strategi, oppfølging av tjenesteleverandører, sørger for opplæring og brukerstøtte, ivaretar søk- og bibliotektjenester og står for teknisk administrasjon av teleutstyr i departementet.
Kilde: regjeringen.no

01.01.2023* Navneendring

Navn: Informasjonsforvaltning
Kort navn: Informasjonsforvaltning

Saksfelt:
Teamet har systemansvar for departementets elektroniske saksbehandlings- og dokumentasjonssystem, journalføring, interne retningslinjer for dokumentforvaltning og administrasjon av innsynsbegjæringer, departementets bruk av IKT, herunder IKT-strategi, oppfølging av tjenesteleverandører, opplæring og brukerstøtte, søke- og bibliotektjenester og teknisk administrasjon av teleutstyr i departementet.
Kilde: regjeringen.no, jan 2023

Merk

* = Dato merket med asterisk (*), betyr at tidspunkt ikke er bekreftet.