FORVALTNINGSDATABASEN

Budsjett, økonomi og analyse

Denne siden og de ulike fanene under viser informasjon om denne enheten og data tilknyttet denne enheten fra Forvaltningsdatabasen. Forvaltningsdatabasen er en grundig og detaljert kartlegging av organisering og endring av den norske statsforvaltningen fra 1947 - d.d. Fanen "Lenker" inneholder eventuelle lenker til eksterne ressurser.

Denne siden viser endringshistorien til denne enheten.

01.01.2014* Ny via omorganisering

Navn: Budsjett og styring og analyse
Kort navn: Budsjett og styring og analyse
Tilknytningsform: Departement
Administrativt nivå: Gruppe
Lokalisering: 301 Oslo

Disse to teamene samarbeider tett og ivaretar bl.a. koordinering av arbeidet med statsbudsjettet, oppfølging av og endring i vedtatte budsjett, statsregnskap, systemansvar for styring av etater/virkemidler, herunder oppfølging av økonomiinstrukser og regelverk innen departementets virksomhetsområde, analyser og evalueringer av virkemidler og etater, mål- resultatstyring og risikostyring, samt støtte til konseptvalgutredninger, koordinering av arbeidet med strategi – og målformuleringer, virksomhetsplan og rapportering, internbudsjett, koordinerer dialog med Riksrevisjonen m.v..

Kilde: regjeringen.no

01.01.2018* Navneendring

Navn: Budsjett, økonomi og analyse
Kort navn: Budsjett, økonomi og analyse

Teamet ivaretar koordinering av departementets arbeid med statsbudsjettet, oppfølging av og endring i vedtatte budsjett, statsregnskap, systemansvar for styring av etater og virkemidler, herunder oppfølging av økonomiinstrukser og regelverk innen departementets virksomhetsområde, analyser og evalueringer av virkemidler og etater, mål-, resultat- og risikostyring, støtte til konseptvalgutredninger, koordinering av arbeidet med strategi- og målformuleringer, virksomhetsplan og rapportering, internbudsjett og koordinering av dialogen med Riksrevisjonen.
Kilde: regjeringen.no, januar 2018

Merk

* = Dato merket med asterisk (*), betyr at tidspunkt ikke er bekreftet.