Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Denne siden og de ulike fanene under viser informasjon om denne enheten og data tilknyttet denne enheten fra Forvaltningsdatabasen. Forvaltningsdatabasen er en grundig og detaljert kartlegging av organisering og endring av den norske statsforvaltningen fra 1947 - d.d. Fanen "Lenker" inneholder eventuelle lenker til eksterne ressurser.

Denne siden viser oversikt over lokale avdelinger/satellitter.

Fra Til Navn Kommune Kommentar
1.1.2014 NMBU - Seksjon for arktisk veterinærmedisin, Tromsø 1902 Tromsø Seksjon for arktisk veterinærmedisin er lokalisert i Tromsø. .
1.1.2014 NMBU - Seksjon for småfeforskning, Sandnes 1102 Sandnes Seksjon for småfeforskning er lokalisert på Høyland, Sandnes.
1.1.2014 NMBU Avd. Dal forsøksgård 220 Asker Tidligere Norges Veterinærhøgskole, Dal Forsøksgård
1.1.2014 NMBU Veterinærhøgskolen 301 Oslo Norges veterinærhøgskole (NVH) opphører fra 1.1.2014 som selvstendig vitenskapelig høgskole ved at den fusjoneres med Universitetet for miljø- og biovitenskap på Ås (UMB) til Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU). Lokalene i Ullevålsveien vil fortsatt være i bruk i noen år, i påvente av nybygg og samlokalisering på Ås som skal skje i 2019. I denne perioden benyttes NMBU Veterinærhøgskolen som navn.