FORVALTNINGSDATABASEN

Kommunikasjonsenheten

Denne siden og de ulike fanene under viser informasjon om denne enheten og data tilknyttet denne enheten fra Forvaltningsdatabasen. Forvaltningsdatabasen er en grundig og detaljert kartlegging av organisering og endring av den norske statsforvaltningen fra 1947 - d.d. Fanen "Lenker" inneholder eventuelle lenker til eksterne ressurser.

Denne siden viser endringshistorien til denne enheten.

01.01.2002 Nyopprettelse

Navn: Informasjonsenheten
Kort navn: Informasjonsenheten
Tilknytningsform: Departement
Administrativt nivå: Kvasiavdeling
Lokalisering: 301 Oslo

Informasjonsenheten skal bidra til å formidle departementets politiske profil, medvirke til økt kunnskap i samfunnet om kultur-, medie- og idrettspolitikken, formidle departementets viktige beslutninger og vurderinger i aktuelle saker og medvirke til at intensjonene i offentlighetsloven blir fulgt opp. Informasjonssjefen er en del av departementets lederteam og skal samordne departementets informasjonsvirksomhet og mediekontakt.

01.01.2014* Navneendring

Navn: Kommunikasjonsenheten
Kort navn: Kommunikasjonsenheten

Ansvarsfelt (kilde: regjeringen.no):
Kommunikasjonsenheten har ansvar for å informere om departementets politiske saker og beslutninger. Kommunikasjonsenheten har den daglige kontakten med mediene og publikum. Enheten har kontakt med fagavdelingene og bistår statsråden og politisk ledelse i mediesaker. Dette innebærer bl.a. pressemeldinger, pressekonferanser, innlegg, taler, publisering på regjeringen.no m.m. Kommunikasjonssjefen er ansvarlig redaktør for departementets sider på regjeringen.no.

Merk

* = Dato merket med asterisk (*), betyr at tidspunkt ikke er bekreftet.