FORVALTNINGSDATABASEN

Kommunikasjonsenheten (BLD)

Denne siden og de ulike fanene under viser informasjon om denne enheten og data tilknyttet denne enheten fra Forvaltningsdatabasen. Forvaltningsdatabasen er en grundig og detaljert kartlegging av organisering og endring av den norske statsforvaltningen fra 1947 - d.d. Fanen "Lenker" inneholder eventuelle lenker til eksterne ressurser.

Denne siden viser endringshistorien til denne enheten.

01.01.2007* Ny via omorganisering

Navn: Informasjonssekretariatet
Kort navn: Informasjonssekretariatet
Tilknytningsform: Departement
Administrativt nivå: Kvasiavdeling
Lokalisering: 301 Oslo

Oppgaver: Informasjonssekretariatet har hovedansvaret for informasjonsformidlingen fra departementet til media og allmennheten for øvrig. Sekretariatet utarbeider overordnede mål og planer for departementets informasjonsvirksomhet, i tråd med Barne- og likestillingsdepartementets informasjonsstrategi og den statlige informasjonspolitikken.

Sekretariatet gir både løpende og mer langsiktige råd til politisk ledelse og avdelingene om bruk av informasjon som virkemiddel, valg av informasjonstiltak og kanal i henhold til målgruppe og budskap.

Kilde: Regjeringen.no; BLDs hjemmesider

01.01.2008* Navneendring

Navn: Kommunikasjonsenheten (BLD)
Kort navn: Kommunikasjonsenheten (BLD)

Kommnikasjonsenheten har hovedansvaret for informasjonsformidlingen fra departementet til media og allmennheten for øvrig. Enheten utarbeider overordnede mål og planer for departementets kommunikasjonsvirksomhet, i tråd med Barne- og likestillingsdepartementets kommunikasjonsstrategi og den statlige informasjonspolitikken.

Enheten gir både løpende og mer langsiktige råd til politisk ledelse og avdelingene om bruk av kommunikasjon som virkemiddel, valg av kommunikasjonstiltak og kanal i henhold til målgruppe og budskap.

Kilde: Regjeringens nettsider; BLD

Merk

* = Dato merket med asterisk (*), betyr at tidspunkt ikke er bekreftet.